Jeroen de Haan is cantor-organist van de Evangelisch-Lutherse kerk in Woerden en daarmee de vaste bespeler van het jongste, nog bestaande, Bätz-orgel uit 1846. Hij is dirigent van het kamerkoor "Sjir Chadasj" in Hazerswoude-dorp.

 Vanaf januari 2010 is hij als docent actief bij de cursus kerkmuziek van de Protestantse kerk in Nederland. In die hoedanigheid doceert hij de vakken gemeentezangbegeleiding en orgelbouw.

 In de zomer van 2010 maakt hij een radio-opname voor de IKON-radio; op het orgel van de St. Nikolaikerk in Halmstad (Zweden) speelt hij werken van Jaap Dragt.

In het najaar van 2010 verschijnt, op zijn eigen label ‘Passo di gallo’, zijn eerste CD met daarop werken van Hollandse componisten. In de zomer van 2011 maakt hij zijn debuut in Stockholm en in 2012 in Rusland.

In  juni 2012 spelen Sanne Jonker en Jeroen de Haan, in aanwezigheid van Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Máxima der Nederlanden, bij de opening van het nieuwe Moeder-kindcentrum in het Bronovo-ziekenhuis (Den Haag).