Hein Hof studeerde muziekwetenschap en tevens orgel bij Albert de Klerk en klavecimbel bij Glen Wilson en Chris Farr. Tot voor kort was hij als docent muziekgeschiedenis, Gregoriaans, continuospel en bijvak orgel en klavecimbel verbonden aan het Hilversums Conservatorium. Verder was hij van 1976 tot 1988 organist van het KRO-omroeppastoraat in Amersfoort. Momenteel is Hein Hof docent orgel en klavecimbel aan de Regionale Muziekschool Amersfoort. Hij richt zich thans meer op zijn werk als uitvoerend musicus, maakte in 1997 de CD “Orgels in de Keistad”, waarop hij acht Amersfoortse orgels bespeelt, en specialiseert zich momenteel in orgellitteratuur, gebaseerd op Gregoriaanse melodieën.


Hannie studeerde bij Margreet Honing, aan het Sweelinck Conservatorium te Amsterdam. Na haar opleiding maakt zij deel uit van het studio-ensemble van het Internationaal Opera Centrum Nederland en volgde zij masterclasses bij o.a. Felicity Palmer, Diane Forlano, Ekaterina Jofel en Udo Reinemann. Momenteel wordt zij gecoached door Takako Hara en Roberta Alexander.
Als solist was zij te horen in zowel opera als oratorium. Zo zong zij o.a. rollen van Purcell, Mozart, Verdi en Henze.  Naast optredens met koor en orkest legt zij zich ook toe op de liedkunst en kamermuziek. Zo vormt zij met een klarinettiste en een pianiste het ensemble 'Poco Loco', werkt ze met een trompettist en organist samen in het Ämorfortia Ensemble". Zij werkt bij het Groot Omroepkoor en is vast verbonden aan het koor van de Nationale Reisopera